Comoda cu 2 usi si sertare din lemn de mesteacan, Geraldine Ivory l150xA52xH92 cm

5.577,00 RON
Stock:
SKU
D-LVNG-VE803
Alege material
Finalizare comanda

Descriere:

Încăpătoare, simplă, dar atât de delicată, comoda Verona se remarcă prin farmecul său uzat,  o combinație perfectă între stilul vintage și cel clasic, de epocă al lemnului care  va oferi un surplus de confort și relaxare încăperii căminului dumneavoastră.

Colectia:

Colecția de mobilier Verona se remarcă prin eleganța și farmecul caracteristice stilului francez. Atenția desăvârșită acordată fiecărui detaliu în parte, combinația culorilor pastelate– crem și „honey”, delicatețea decorațiunilor elegante ale mobilierului și aspectul de epocă oferă interiorului căminului dumneavoastră o atmosferă relaxantă și romantică, plină de farmec și eleganță.  

Despre furnizor:

Livin Hill se remarcă prin colecțiile sale de mobilier menite să confere confort și un stil unic, aparte interiorului, un stil care nu își pierde valoarea în timp și care este apreciat la adevărata sa valoare. Respectul față de tradițiile trecutului se oglindesc în fiecare piesă de mobilier prin atenția desăvârșită acordată fiecarui detaliu în parte. Fiecare piesă a mobilierului Livin Hill are farmecul și valoarea sa aparte.


Mai multe informații
Disponibil in Showroom Disponibil la furnizor
Culoare Ivory
Culoare picioare Ivory
Stil Romantic
Inaltime 92 cm
Latime 150 cm
Adancime 52 cm
Material Lemn de mesteacan
Numar sertare 4 sertare
Numar usi 2 usi
Asamblare Produsul nu trebuie asamblat
Greutate 54 kg
Stil Romantic
Material Lemn de mesteacan
Returnare 14 zile
Garantie 2 ani